יום חמישי, 20 בספטמבר 2012

דג בורי מהמטבח שלי...

ההכנה לדג בורי



מצרכים
דג בורי 1 שלם לנקות ולעשות כמה חריצים בעזרת הסכין
1 לימון פרוס 
1/2 כפית מלח
1/2 כפית או פחות פפריקה אדומה
1/2 כפית אוצחו סונלי (בהרט גאורגי) אפשר במקום תבלין לדג
לפזר את הפילפל והמלח ולהוסיף גם את הבהרט לעסות 
היטב את הדג.
להעביר על נייר אפייה ובחריצים להוסיף פלחי לימון .
לכסות עם נייר כסף ולהכניס לתנור ב-200 מעלות
לאחר כ-10 דקות להוריד את נייר הכסף ולהמשיך
לטגן את הדג עוד כ-20 דקות ...
יש כאלה שאוהבים את הדג יותר שחום וקריספי
ויש כאלו שאוהבים אותה ללא הרבה טיגון רך ואפוי...
כול אחד ינהג כפי שזה מתאים לו...



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה