יום שני, 9 בינואר 2012

לוביאני פרושקי

פרושקי עם שעועית


לתשומת לבכם יקירי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קיבלתי כמה שאלות
ואני עונה לכם ישר בפרסום:
השמן הינו לטיגון הפרושקי
ולא כדי לשים בתוך הצבק


החמורים לבצק:

1 ק"ג קמח
1 ביצה
2 1/2 כוסות מים פושרים
 2 כפות שמרית
1 כפית סוכר 1 1/2 כפות מלח
חצי כפית חומץ (נותן פריכות לבצק)




1 כפית וודקה (דוחה את השמן והבצק לא משחיר)
1 בקבוק שמן
לאחר את כול החומרים חוץ  מהמלח
ולאחר מכן להוסיף מלח. לשמור במקום חם
כדי שיתחיל לתפוח. לעטוף קודם בניילון ניצמד
ומעל במגבת .

לאחר שעה וחצי או עד שהבצק יכפיל את נפחו
להוציא מהקערה וליצור כדורי פנגפונג עגולים


להניח כעשר דקות ושוב ללוש ולהעביר
בפנים את המלית הרצויה:
אפשר גבינה אפשר שעועית את אשר
לבכם חפץ....



שימו לב את הבצק אפשר ללוש גם
בלי ביצה ואז המרקם של הבצק
יוצא יותר דק....

















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה