יום רביעי, 11 בינואר 2012

כופתאות מהבית...







כופתאות גאורגיאות בתוספת אורז וחומי לבן שאצלנו בבית הוא חוגג 
מספרי מאכלים גאורגיאניים...
החומרים להכנת כופתאות:
2 בצלים טחונים, 
4 יח' שום כתוש, 1/2  ק"ג בשר בקר, 1 כפית פלפ שחור, 1 כפית פלפל פפריקה מתוקה, אוצחו סונלי 1/4 כפית (בהרט ישראלי או בהרט גאורגי (זה תבלין מאוד דומיננתי להיזהר מיותר יכול לקלקל!!!) 1 כפית חמלי סונלי(כוסברה יבשה טחונה), 1 כף מלח,
1/4 כוס או קצת יותר אורז לבן, או איזה שחפצים...
לערבב היטב ולהניח בצד לספיגת טעמים. להרתיח מים בסיר עמוק
להוסיף 1 שום כתוש, 1/2 כפית מרק עוף וחצי כפית מלח ולהוסיף כופתאות מגולגלות. לבשל על אש נמוכה כ-חצי שעה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה