יום ראשון, 1 בינואר 2012

חצילים מטוגנים בתוספת עירית וכוסברה קצוצה



חצילים מטוגניםעם עירית וכוסברה



חצילים עם כוסברה ועירית
3 חצילים פרוסים ומושרים במלח במשך כשעה,
200 ג"ר אגוזי מלך,
 1/2 צרור כוסברה,, 1/2
כוס חומץ,
1 כפית מלח,
7 יח' שום,
3 יח' פלפל שבקה.
פלפל אדום (לא חריף) קצוץ, או גמבה 1 קצוצה,
 15 גבעולי כוסברה קצוצים.
1/2 בקבוק שמן (לטיגון חצילים יש צורך בשמן מאחר וחצילים סופגים הרבה שמן...)
אופן ההכנה: שוטפים את החצילים המומלחים במי ברז היטב ומייבשים עם נייר סופג...
מחממים שמן במחבת ומתגנים את כול החצילים ומעבירים על צלחת עם נייר סופג...


המלית : טוחנים היטב את האגוזים את הכוסברה מוסיפים שום כתוש, מערבבים ומוסיפים חומץ ומלח,
מוסיפים את הפלפל האדום/ הגמבה ומערבבים.
לוקחים פרוסת חציל ומסדרים עליו את המלית, לוקחים עוד פרוסה מעל ושוב ממלאים  עם המלית
ומעל מפזרים את העירית הקצוצה ומעט פלפל אדום או גמבה ומעט כוסברה קצוצה...
מתאים עד מאוד להגשה עם כול תבשיל מבושל ומטוגן....

תגובה 1:

  1. תודה מהלב לכול האנשים היקרים שידעו לפרגן ומכול הלב ואמרו מילים כו מתוקים ונגעו מאוד בליבי אז שנה נפלא ופורייה לכולם, ממני באהבה גדולה ...

    השבמחק