יום ראשון, 29 בינואר 2012

עוגת צימוקים עם תפוזים ושברי בוטנים קלופים

















המצרכים הדרושים:
3 ביצים
4 כפות שמן
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס צימוקים
1/2 כוס בוטנים/ שקדים/אגוזי מלך קלופים קצוצים ( לא מטוגנים!)
2 עד 2 1/2 כוסות קמח (לפי הספיגה)

אופן ההכנה:

מקציפים במיקסר את הביצים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר
שמן, סוכר וניל מיץ תפוזים, מקפלים את הקמח בעדנה רבה עד
שמתקבל בצק ספוגי עדין.
מעבירים בתבניות סיליקון, 2 עד 3 כפות מהנוזל שהתקבל ומוסיפים
כמה צימוקים וכמה מהשקדים/ בוטנים/ אגוזים. מעבירים לתנור שחומם מראש ל--250 מעלות, לאחר כ- 2 דקות מורידים את החום ל-160 מעלות ואופים עד להזהבה.

ניתן ליופי לבזוק מעל אבקת סוכר....
מעולה ליד כוס תה קפה קפוצ'ינו ועוד בבוקר או אחרי ארוחת שבת.

· · ·

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה