יום רביעי, 10 באוקטובר 2012

פשטידת תפוחי אדמה בנוסח קצת שונה....

פשטידת תפוחי אדמה 
עם סלט גאורגי אורגינל....
500 גרם בשר בקר טחון
1 כפית פלפל אדום פפריקה
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית בהרט גאורגי
1/2 כפית כוסברה יבשה
1/2 כפית מלח
לערבב ליצור כופתאות ולבשל בסיר עם מים רותחים כ-10 דקות להוריד את המים.

2 בצלים בינוניים קצוצים
4 יח' שיני שום קצוצים
1/2 צרור פטורזיליה קצוצה
2 כפות שמן זית או קנולה
לטגן ולאחר שהקציצות תתקררנה מעט לערבב ביפנים היטב את התערובת.
4 - 5 תפוחי אדמה מבושלים היטב ומעוכים כפירה
1/2 כפית פלפל לבן או פחות
1/2 כפית או פחות מלח לפי הטעם!
1/4 כפית כרכום
2 ביצים
1 כף פירורי לחם לערבב את כול התערובת היטב
לקחת תבנית פירקס ולהעביר מעט מתפוחי האדמה במתובלים, מעל להוסיף את כול הבשר בקר שתיבלנו עם תבלינים בצל ופטורזילייה ומעל שוב להוסיף את תפוחי האדמה המתובלים. לאפות מתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 - 50 דקות להגיש חם לצד סלט גאורגי או כול סלט שתבחרו ארוחה מצוינת

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה