יום רביעי, 31 באוקטובר 2012

פיטה עם זעתר ובצל ועוד כמה מרכיבים ....

פיטה עם זעתר ובצל וכמה מרכיבים נוספים שעושה את היום...






קריספי טעים ומענג לערב מול הטלוויזיה בזמן הצפייה למאסטרשף..
פיתה עם בצל ומעט זעתר גבינה מעושנת חמאה 
וגבינה בולגרית פשוט תענוג 
והכי כייפי עם כוס קולה ליד טלוויזיה אז ערב מהנה לכולם...
מצרכים לבצק:
1/2 ק"ג קמח מנופה
1 כף שמרים יבשים
כף שמן קנולה או זית
כף דבש
כף סוכר
1 1/2 כוסות מים פושרים
1 כפית מלח
ליצור בצק רך ולהתפיח כשעה או עד שיתפיח את נפחו

למילוי
2 בצלים מטוגנים במעט שמן זית אוקנולה
חמאה 1 כף
1/2 כפית זעתר
גבינה בולגרית 3 כפות מפוררת
גבינה מעושנת שתי פרוסות לחתוך לחתיכות קטנות
לאחר מכן ללוש ולחלק ל- 3 חלקים
לשטיח מעט ולהוסיף את הבצל המטוגן
את החמאה
הגבינה המעושנת
גבינה בולגרית ומעט זעטר
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לאפות עד שהבצק יקבל גוון זהוב



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה