יום רביעי, 3 באוקטובר 2012

עוגת שוקולד בטעם קצת שונה

עוגת שוקולד בטעם קצת שונה



חומרים לעוגה:  6 ביצים שלמות להקציף להוסיף 1 כוס סוכר, 2 כפות גדושות שוקולית, 2 כפות שמן קנולה,
1 כוס קמח, 2 כפות קורנפלור, 1 כפית רום, 1 סוכר וניל, 1 אבקת אפייה....לקישוט אגוזי מלך 10 יח' שבורים גס.
להקציף את הביצים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר, סוכר וניל, השוקולית ושמן, לכבות את המערבל ולהוסיף בהדרגה 
את הקמח ואבקת אפייה המעורבבים אחד בשני . לאפות בחום של 180 מעלות בתבנית משומנת עם מעט מחמאה, או נייר אפייה.
החומרים לרוטב: 6 יח' של שזיפים שלמים 1/2 כוס סוכר 1 וניל, 2 כוסות מים קרים מהברז. לבשל את השזיפים כ-20 דקות ולקרר
 לשחרר ולהרטיב את העוגה עם מיץ השזפים שהוכן מראש.
לציפוי: 50 גרם חמאה קרה, 1/2 כוס סוכר, 2 כפות גדושות קקאו, 1/2 כוס חלב להעביר בתוך סיר ולבשל עד שיתחיל טיפה להסמיך. להוסיף את הציפוי שוקולד החם ולקשט עם אגוזים.
כול מי שטעם מהעוגה פשוט התמוגג מהטעם שלו מאוד טעים וגם מרשים כאחד....




















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה