יום שני, 15 באוקטובר 2012

סומכורי קדה

סומכורי קדה עוגה שהיא פשוט מעדן....

התמונה להמחשה בלבד אעביר בהמשך תמונה ששיך לקישור....




  • 200 גרם מרגרינה בטעם חמאה (או מחמאה) חתוכה לקוביות
    1 כוס סוכר
    3 ביצים

    1 אשל
    1 שקית סוכר וניל
    3 כוסות קמח
    1 שקית אבקת אפייה
    1 חלמון מהול בשתי כוסות מים
    למלית:
    100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
    1 סוכר 
    1 שקית סוכר וניל
    3 כפות קמח

    אופן ההכנה:
    1. מערבבים מרגרינה, סוכר וביצים מוסיפים אשל וסוכר וניל ומערבבים. 
    2. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ולשי עד קבלת בצק רך ואחיד. משהים במקרר 30 דקות לפחות.
    3. מערבבי את כול חומרי המלית ומעבדי באצבעות לקבלת פירורים קטנים. משהים במקרר כ-30 דקות.
    4 מרדדים   את הבצק על משטח עבודה מקומח, מניחים במרכז את המלית ומגלגלים לרולדה.
    חותכים לפרוסות בסכין משוננת ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
    5. מברישים את העוגיות בחלמון מהול במים ואופים 3 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות מנמיכים את הטמפרטורה ל-180 מעלות ואופים כ-15 דקות עד הזהבה מצננים ומגישים...
  • לאה ספיר מאיה יקירתי אם גם סימון לא הציג את העבודה המוגמרת העשייה מדברת בעד עצמה כול הכבוד סימון על העשייה הברוכה יש לך ידי זהב ותהיה מאושרת האישה שתהיה לצידך שתבורך יקירי....

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה