יום חמישי, 25 באוקטובר 2012

חשי וחלדצי ליום שבת תענוג הכי גדול ליד לוואשי....

חשי וחלדצי בבוקר יום שבת הרי זה תענוג לצד לוואשי כמובן מי שבאמת אוהב את המאכל הזה....

לנקות היטב את רגלי הבקר מהשערות להוסיף 4 ליטר מים בסיר עמוק ולבשל את מי הבישול הראשונים לזרוק .

שוב להוסיף מים ולבשל כול הלילה כאשר אנו מוסיפים למרק , כפית פלפל חריף טחון, 1 כף שום כתוש וכף מלח. כאשר הרגלי בקר רכים מגישים לשולחן עם תוספת של 2 כפות מי מרק וכפית שום בפנים ולצידו מלח ... כול אחד יעביר ויתבל את המרק לפי רצונו....הכי טעים שיש בבוקר יום שבת חברים...

לחלדצי ...
לוקחים את מי המרק המבושל (ראה את המתכון של חשי ...) מוסיפים בפנים ביצים מבושלות חצויים ושומרים כול הלילה בקירור או במקפיא גם זה אחד המאכלים האהובים על גאורגים....




תגובה 1:

  1. וואי וואי זה נראהה מגרה וטעים!!

    השבמחק