יום שלישי, 16 באוקטובר 2012

אטריות מוקפצים עם ירקות...

אטריות מוקפצים עם ירקות....


אטריות ביצים חב' 
4 ליטר מים רותחים כ 5 עד 7 דקות
לבשל לסנן ולהניח בצד.


ירקות:
1 בצל גדול קצוץ או 4 יח' של בצל ירוק קצוץ דק (אפשר במקום לשים לוף 1 קצוץ דק נהדר!)
גזר 2 יח לגרד על הפומפייה או על הכולפן ירקות לרצועות דקות
2 עגבניות חתוכות לקוביות

פלפל ירוק חריף חצי בלי גרעינים קצוץ דק
1 גמבה קצוצה 
1 פלפל ירוק קצוץ

תבלינים:
פלפל שחור
1/2 כפית או פחות מלח  לפי המליחות הרצויה.
שמן זית או קנולה 2 כפות לחמם במחבט ולהוסיף את הירקות בהדרגה לפי הסדר להוסיף לסיר עמוק ולטגן על אש נמוכה כ- 10 דקות ולהוסיף לתערובת פלפל ומלח להוסיף לתערובת את האטריות לערבב היטב להשאיר על האש עוד כ- 2 דקות ולכבות את האש להגיש חם...


טיפ שלי ניתן להוסיף לתערובת נתחי דג, נתחי חזה עוף או נתחי בשר בקר בזמן הטיגון אחרי הוספת הבצל ובהדרגה את שער הירקות והתבלינים...


ל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה