יום שלישי, 9 באוקטובר 2012

עוגה ביזה עם קרם...


עוגת ביזה טעימה להפליא....חג מתוק שמח ומאושר לכולם יקירי מכול הלב...
ולהלן המתכון:עוגת ביזה רגיל
יחס: 6 חלבונים + 2 כוסות סוכר + חצי קפית נס קפה///יש כאלה סמים בפנים  קורנפלור ניתן להוסיף אם זה מאוד חשוב לכם 1 כף   ///...
לאפות בתנור על 150 מעלות שעתיים וחצי לאחר אפייה להשאיר בתנור לפחות 10 דקות....
עוגת ספוג עם פודינג וניל 1 יחס: 6 ביצים 1/2 כוס סוכר + פודינג וניל 1/2 2 כפות קורנפלור + 2 כפות שמן + כוס 1 קמח.
לאפות בתנור על 170 מעלות כ-20 דקות .
קרם כוס וחצי חלב+ 1/2 כפית סוכר + 50 גרם חמאה חוכה לקוביות ופודינג וניל 1. להקציף היטב.
להרטיב את העוגה עם סירופ של נס קפה 1/2 כפית + 2 כפיות סוכר + כוס מים רותחים.










אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה