יום ראשון, 21 באוקטובר 2012

עוגת קרם עדינה עם שוקולד....בטעם ומרקם עדין ונהדר....שבת שלום לכולם....והינה המתכון מהבלוג שלי....
הכנה לבצק:
200 גרם מרגרינה קרה חתוכה לקוביות
3 חלמונים
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
3 כפות אבקת שקדים טחונים
2 כפות קמח
1 כפית קורנפלור
לאחד את כול החומרים לעטוף בניילון נצמד ולשמור במקרר לשעה וחצי
לאחר מכן ליצור 3 עיגולים ולאפות על נייר אפייה מקומח מעט בטמפרטורה של 160 מעלות בתנור שחומם מראש כ-10 דקות או עד שהעלים טיפה יזהיבו

להוציא ולצנן

למלית:
להכין מ- 2 מיכלי שמנת מתוקה וחצי כוס סוכר קרם יציב (אפשר להוסיף במקום סוכר חצי מפונידנג וניל זה נהדר והמרקם עשיר)
ולמרוח על העלים ומעל העוגה

זיגוג שוקולד:
1/2 חב' שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר להמיס בסיר
לקרר מעט ולמזוג על העוגה מעל לשמור בקירור לפחות שעתיים ולהגיש..פשוט מעדן...

זיגוג שוקולד אפשרות נוספת:
3 כפות אבקץ קקאו + 50 גרם חמאה 5 כפות חלב חצי כפית סוכר להמיס ולבש על אש נמוכה עד שיתקבל מרקם אחיד ומעט עבה , לקרר מעט ןךצזןג צעךהעוגה לשמור בקירור לפחות שעתיים ולהגיש..פשוט מעדן...

תגובה 1:

  1. ברוך בואכם לבלוג שלי חברים יקירים החברים הנוכחים והחברים החדשים תודה שהנכם נרשמים ומתעניינים בבלוג שלי שבוע נהדר לכם חברים נהדרים שלי מכול הלב..

    השבמחק