יום רביעי, 27 במרץ 2013

לפתה פשטידה גאורגית ממצה לפסח

לפתה פשטידה גאורגית ממצה לפסח















לפתה לפסח

חב' מצה
3 כוסות מים רותחים
3 ביצים
1 כפית פלפל שחור
1 כפית פלפל אדום פפריקה
בהרט גאורגי או ישראלי או מעט מרק עוף מהול במים
1 כפית מלח או קצת יותר

אופן ההכנה:

חב' מצה אחת מתוך חבילה הגדולה, לפורר
להרטיב ב-3 כוסות מים חמים ולהניח לו לפחות שעה שזה יהיה רך, לאחר מכן להוסיף 3 ביצים מלח ופלפל לפי הטעם יש כאלה מוסיפים גם תבלין של בהרט או מרק עוף כפית אחת, להוסיף כפית פלפל שחור וכפית פלפל פפריקה אדומה....לערבב היטב ולחמם שמן במחת ואז להתחיל לטגן משני צדדים או לקחת חצי מהכמות של העיסה להעביר למחבט החם עם השמן לטגן מצד אחד ואז מצד שני...חג שמח יקירתי...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה