יום ראשון, 24 במרץ 2013

עוגת תפוזים טעימה לפסח

עוגת תפוזים טעימה לפסח





עוגת תפוזים הכי קלה והכי טעימה שיש...
מצרכים:
1 כוס של קמח תפוחי אדמה
4 ביצים: מופרדים חלמון וחלבון
1 כוס סוכר
3 כפות שמן קנולה
1 סוכר וניל
1 כוס צימוקים
1 חב' סוכר וניל
1 כוס מיץ תפוזים טרי סחוט!
אופן ההכנה:
להקציף את החלמון ולהוסיף אליו את הסוכר
סוכר וניל ולאחר מכן חלבונים ושמן, להפסיק את המערבל
ובעדנה להוסיף לתערובת את הצימוקים את המיץ תפוזים ואת
הקמח תפוחי האדמה להעביר על תבנית משומן ולאפות בתנור
על 200 מעלות כ-10 דקות ולאחר מכן להוריד את הטמפרטורה
ל-180 מעלות ולהמשיך לאפות עד שיתחיל לקבל מעל קרום זהוב
והקיסם הננעץ במרכזו יוצא נקי....טיפ אפשר לצפות מעל עם אבקת סוכר
אבל אצלי לא היה ניתן לעשות זאת נאכל לפני שהספקתי לעשות זאת...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה