יום חמישי, 21 במרץ 2013

שעועית לבנה עם בשר בקר

שעועית לבנה עם בשר בקר

שבת שלום לכולם יקירי והנה לכם שעועית עם בשר עגל או בשר בקר...

וזה מבטיחה מעדן...אז שבת של אושר לכול בית ישראל ולכול החברים היקרים...

 מצרכים הדרושים:

שעועת לבנה 300 גרם מבושלת היטב בנפרד או לקחת קופסה של שעועית 

בשר בקר חצי קילוגרם אזור החזה הכי טעים או בשר עגל

2 בצלים קצוצים

4 שיני שום כתוש, 

מעט בהרט ישראלי או גאורגי 

2 כפות רסק עגבניות

1 כפית פפריקה אדומה

1/2 כפית פלפל שחור

1 כפית מלח 

פטרוזיליה ומעט שמיר 

כוס מים רותחים 

מעט אורגנו יבש או בזיליקום כמה עלים

2 כפות שמן קנולה או זית. 


אופן ההכנה: לטגן  בסיר עמוק הבשר בקר בשמן  להוסיף את הבצל את השום ואת התבלינים לערבב להוסיף את הרסק עגבניות והמים ולבשל עד שהבשר יתרכך ניתן להוסיף עוד רבע כוס מים אם הוא עדיין לא מבושל מספיק לצמצם מעט ולהוסיף לתערובת מלח פטרוזיליה ושמיר להמתין עוד כמה דקות ולכבות את האש להגיש חם לשולחן כשמעט פטרוזיליה פזורה מעל גם טעים וגם נאה למראה..









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה