יום שני, 18 במרץ 2013

שוק אווז לשולחן חגיגי לחג הפסח



שוק אווז לשולחן חגיגי לחג הפסח




המצרכים הדרושים:
שוקיים של אווז 
פפריקה מתוקה
1/4 כפית מלח
200 גרם משמשים
200 גרם שזיפים
50 גרם שיברי שקדים קלופים



שוקיים של אווז עם שזיפים משמשים שברי שקדים קלופים,
לנקות את שוקי האווז היטב ולהוריד את העור וגם את השומן כמה שניתן
להעביר על התבנית עם נייר אפייה לפזר מעט פלפל פפריקה אדומה,
מעט מלח ולפזר עם היד מעט מים קרים מהברז.. לאפות בתנור שחומם מראש
ל-200 מעלות כ-חצי שעה משני צדדים .
להשרות במים קרים את השזף המגולען ואת משמש כשעתיים.
לאחר חצי שעה של טיגון להוסיף לשוקיים את המשמשים והשזפים ושיברי
שקדים להשאיר בתנור עוד כ- 10 דקות ולהגיש חם...ארוחה חגיגית וגם מאוד טעימה.

צ'אדי לפסח (לחמנייה מתירס)

ל- 20 יח.
6 כוסות קמח תירס+ 2 כוסות מים פושרים + 3 ביצים קורט מלח.
לערבב היטב ולטגן בשתי כוסות שמן קנולה.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה