יום שישי, 29 במרץ 2013

חזה עוף ברכז רימונים

חזה עוף ברכז רימונים







מצרכים:
חזה עוף 300 גרם חתוך לקוביות
2 בצלים קצוצים דק
4 שיני שום כתוש
פטרוזיליה קצוצה או יבשה
כוסברה יבשה כפית
פלפל פפריקה מתוקה כפית
1/4 כפית פלפל שחור
רוצעות גמבה
2 כפות רסק עגבניות
1/2 כוס מים קרים מהברז
רכז רימונים 2 כפות
פלפל שווקה 1 קצוצה או שלמה
מלח לפי הטעם או חצי כפית
מעט עלי נענע קצוצים לקישוט
2 כפות שמן קנולה.
הוראות הכנה:
לטגן את השום והבצל בסיר לוהט עם שמן ולהוסיף בהדרגה את החזה עוף ובהדרגה כול התבלינים לטגן כ-10 דקות ולהוסיף אליו את הרכז הרימונים והרסק עגבניות המים והפטרוזיליה ולאחר כ--5 דקות גם את המלח.
לצמצם את הנוזלים או להשאיר עם הנוזלים איך שאתם אוהבים ולאחר כ-8 דקות לכבות את האש. לקשט עם מעט עלי נענע או פטרוזיליה טעים וטעם רענן ומיוחד עד מאוד...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה