יום שישי, 29 במרץ 2013

עוגת שוקולד מקמח טופח לפסח

עוגת שעוגת שוקולד מקמח טופח לפסח




המצרכים הדרושים:
5 ביצים 
3/4 כוס שמן
2 כפות שוקולית 
1 כוס סוכר
1 כפית רום

1 1/2 כוס קמח טופח לפסח


הכנה לזיגוג שוקולד:
1 שוקולד שלם להמיס בקערה עמוקה עם חצי מיכל שמנת מתוקה
לערבב  היטב ולהוריד מהאש.

אופן ההכנה:

להקציף את הביצים  עם סוכר
להוסיף שמן, שוקולית, רום
קמח תופח לפסח לערבב בעדנה רבה  ולהעביר לתבנית משומנת
לאפות בטמפרטורה של 180  מעלות....כ-20 דקות או עד שהקיסם הננעץ במרכזו
יוצא נקי.
לאחר האפייה לקרר את העוגה ולהרטיב בסירוף: (2 כפות סוכר עם כוס מים חמים שקיררנו)
לקשט עם שמנת מתוקה ופודינג וניל מוקצף.
ומעל למרוח  זיגוג שוקולד
אפשר לקשט עם אגוזים או להגיש רק עם זיגוג שוקולד.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה