יום חמישי, 13 ביוני 2013

קציצות עם פטריות ותפוחי אדמה מזין ובריא כאחד...

קציצות עם פטריות ותפוחי אדמה מזין ובריא כאחד...


המצרכים לקציצה:
300 גרם בשר טחון
2 גזרים מגוררים על פומפייה גסה 
1 בצל גדול קצוץ
4 שיני שום כתושים
1 כפית פלפל פפריקה
1/2 כפית פלפל שחור 
1 כפית כוסברה יבשה
מלח 1/3 כפית או לפי המליחות הרצויה
חלבון 1 מוקצף עם מזלג
לערבב את כול החומרים ולהניח בצד כדי שהטעמים יספגו

לבסיס:
3 כפות שמן זית
2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים 
1 חב' שמפיניון או 200 גרם פטריות טריות או של סנפרוסט
1/2 כפית פלפל פפריקה אדומה
1/2 כפית מרק עוף
3/4 כוס מים מהברז
קורט מלח


אופן ההכנה:
לטגן את הבצל בסיר עמוק עם שמן זית ולהוסיף בהדרגה  את השום
פטריות ותפוחי אדמה  לערבב ולהוסיף את הפלפל פפריקה וגם את
המרק עוף, לערבב ולהתחיל לשים בפנים את הקציצות המגולגלים
לגלגל לעט ובעדינות עד שיתחיל להסגר הבשר מכול צד רק בעדינות 
שהקציצה לא תתפרק. לאחר כ3 דקות להוסיף מים ולבשל כ-20 דקות
עד שהרוטב יתחיל להצטמצם..
הצבע מדהים והקציצות נהדרים וגם בריאים ומומלצים לילדים ולכול
המשפחה.... 




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה