יום חמישי, 20 ביוני 2013

הכנת טורטייה ביתית

הכנה טורטייה ביתית


הכנת טורטייה
הכנת טורטייה דומה להכנת הבצק למופלטה...
ל- 15 עד 12 טורטיות
3 1/2 כוסות קמח
1/2 כפית מלח או טיפה יותר
כף שמן
מעט אבקת אפייה בערך כפית 1
1 1/2 מים חמים
ליצור בצק אחיד במערבל או במעבד מזון
לעטוף את הבצק במעט שמן ולשמור בצד
כ-20 דקות ..לשטיח כול כדור מעט עם היד או עם מערוך
לחמם מחבת ולטגן במעט שמן משתי הצדדים כדקה...
אפשר לשמור במקפיא משך תקופה של חודשיים לפחות.
ולעצלנים ניתן לרכוש טורטיות בסופרים.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה