יום ראשון, 16 ביוני 2013

קאפקייק עם קרם גבינה ומעדן סוכר

קאפקייק עם קרם גבינה ומעדן סוכר




לפעמים כשאני מקבלת השראה מתחילה ליצור דברים מיוחדים 
וזה ההשראה שלי חברים כול הזכויות שמורות ללאה ספיר....

החומרים לקאפקייק:

3 ביצים שלמות 
3/4 כוסות סוכר
כף שמן 
חצי כפית רום
3/4 כוסות קמח
1 אבקת אפייה

אופן ההכנה:
להקציף את הביצים ולהוסיף את הסוכר, בהדרגה להוסיף גם את 
הרום ולהקטין את המהירות של המערבל להוסיף את הקמח מהול
באבקת אפייה. ולהעביר למנג'טים ולאפות על טמפרטורה של 180
מעלות כ-15 דקות עד 20 דקות לבדוק שהקיסם הננעץ במרכזו יוצא
נקי ולא רטוב..


חומרים למעדן סוכר לקישוט:
1 כוס סוכר
1 נייר אפייה 
על מחבת לוהט ולהוסיף סוכר.. להמתין עד שהסוכר נמס
ולהעביר על נייר אפייה  להזליף בצורה שאתם מעוניינים קטנים גדולים
לא משנה לאחר מכן להכניס את הקישוט המעדן הפרוס על נייר האפייה
לקירור לחצי שעה . 
ניתן להוסיף בתוך סוכר מעט צבע מאכל אדום זה נותן צבע משגע...לא חובה!!!
לא להיבהל קל מאוד להפריד מנייר האפייה את המעדן סוכר.

קרם גבינה לציפוי:
250 גרם גבינה לבנה למריחה אפשר 5% או  % 9 
1 מיכל שמנת מתוקה 
3 כפות  פודינג וניל
להקציף את השמנת מתוקה ולהוסיף אליו את הפודינג וניל מיד
להפסיק את הפעילות של המערבל ובתנועות עדינות להוסיף את הגבינה
הלבנה לתערובת. אפשר להוסיף מעט גרידת לימון מוסיף עד מאוד
למרקם הוא יותר ארומטי.

להרכבה:
למרוח מעל קאפקייק המוכן את הקרם ולהוסיף במרכזו את 
הקישוט מעדן סוכר.....

קל טעים וגם מרשים עד מאוד...


טיפ שלי למי שאינו מעוניין להוסיף גבינה בתערובת 
ניתן להקציף רק את השמנת מתוקה להוסיף 1 כף 
של פודינג וניל וזה כול הסיפור...


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה