יום רביעי, 26 ביוני 2013

כבד עוף עם פטריות שמפיניון ויין...

כבד עוף או כבד אווז עם פטריות שמפיניון ויין...




המצרכים:
500 גרם כבד עוף
2 בצלים פרוסים לעיגולים
12 יח' פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
3 יח' שום כתוש
1 פלפל ירוק
1/2  כפית פפריקה אדומה
מעט פלפל שחור
גרגרי כוסברה יבשים טחונים
10 גבעולי כוסברה קצוצים 
2 כפות של עגבניות או כף רסק עגבניות
1/2 גמבה חתוכה לקוביות
2 כפות שמן זית
1/2 כוס יין לבן
1/3  כוס מים
1/4 כפית מלח או לפי המליחות הרצויה

אופן ההכנה:
מטגנים במחבט עם שמן זית את הכבד (שהכשרנו קודם!!!) 
מוסיפים את רצועות הבצל והשום ומערבבים היטב, ממשיכים
להוסיף את הגמבה והפלפל ירוק, כוסברה יבשה טחונה, פלפל פפריקה 
ופלפל שחור מערבבים היטב ומוסיפים את הרסק עגבניות או עגבנייה מגוררת ואת היין, 
מערבבים ומוסיפים מים ומלח...מבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה 
מוסיפים את הכוסברה הטרייה הקצוצה  מבשלים עוד כ-3 דקות ומכבים
את האש. מגישים לצד אורז מבושל.... 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה